VACATURE

Fidenz is een onafhankelijk financieel dienstverlener. Ons advies is op maat en persoonlijk.De situatie en de wensen van de klant zijn onze leidraad. We zijn niet verbonden aan een bank of verzekeringsmaatschappij en kunnen hierdoor aanbieden wat voor de klant het beste is. Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een

HYPOTHEEKADVISEUR/FINANCIAL PLANNER 32-40 uur per week

Functie-eisen:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Gedegen ervaring, bij voorkeur bij een onafhankelijk intermediair.
  • Diploma’s WFT minimaal Hypotheken, bij voorkeur aangevuld met SEH, Hypothecair Planner of FFP
  • Commerciële werkhouding
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Wat verwachten wij van jou?
Jij onderscheidt je door klantvriendelijkheid, denken in mogelijkheden, vakkennis, integriteit en onafhankelijkheid. Je adviseert bestaande relaties uit onze portefeuille en nieuwe relaties die via onze makelaars geïntroduceerd worden. Je stelt het klantbelang centraal, bent pro-actief, contactueel en commercieel vaardig, werkt zelfstandig en vindt het geen probleem om enkele avonden en een enkele keer in het weekend te werken.
Wat bieden wij?
Bij Fidenz werk je in een klein en gedreven team, waar persoonlijke aandacht en maatwerk voor de klant voorop staat. Jouw inzet en kennis belonen we met een goed salaris en ruime opleidingsmogelijkheden.
Enthousiast?
Stuur dan je motivatie en CV naar martijn@fidenz.nl  t.a.v Martijn Broekhuis. Voor meer informatie kun je ook bellen naar telefoonnummer: 06-54770735.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.