ONZE
DIENSTEN

Bel ons voor een kosteloos
kennismakingsgesprek:
010 – 211 11 44

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering

Fidenz is een klein bureau, bij ons bent u een mens, geen nummer. We weten hoe stressvol verhuizen en een hypotheek regelen kan zijn en nemen u graag alle zorgen uit handen. U kunt zich helemaal richten op de aankoop van uw thuis.
Fidenz is een onafhankelijk financieel dienstverlener. Dat betekent dat we niet verbonden zijn aan één enkele bank of verzekeringsmaatschappij. We werken met vrijwel alle belangrijke banken en verzekeringsmaatschappijen. We ontvangen geen provisie en adviseren alleen wat voor u het beste is.
Alle financiële zaken die bij het kopen van een huis komen kijken, nemen we u uit handen. Welke verzekeringen heeft u nodig en wat betekent uw hypotheek voor uw pensioen? Bent u ondernemer of verandert uw gezinssamenstelling? Fidenz helpt u graag, met een compleet advies op maat. We zijn creatief en oplossingsgericht en kijken nét even verder dan de meeste adviseurs. We vinden dus eigenlijk vrijwel altijd een oplossing, zelfs in complexe zaken.
Ook na het afsluiten van uw hypotheek blijven wij graag betrokken. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met uw eerste belastingaangifte in de nieuwe situatie. Ook voor andere financiële vragen kunt u altijd bij ons terecht.
Naast uw hypotheek verzorgen wij:
  • Verzekeringen
  • Financial planning
  • Estate planning
  • Advies over financiële gevolgen van echtscheiding
  • Pensioenen
  • Fiscaal advies