WERKWIJZE

Kosten
De kosten van onze dienstverlening zijn van een aantal dingen afhankelijk. Heeft u nog geen hypotheek? Dan is uw aanvraag eenvoudiger dan wanneer u er al wel één heeft. Het beoordelen van de financiële situatie van een ondernemer is ingewikkelder dan van iemand in loondienst. Hoe complexer de aanvraag, hoe meer tijd en dus geld onze dienstverlening kost. We zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent, voordat u met ons in zee gaat.
Het eerste kennismakingsgesprek is kostenloos.

We beginnen onze samenwerking met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Daarin brengen we uitgebreid in kaart wat uw persoonlijke financiële situatie is. Wat zijn uw wensen, behoeften en welke risico’s wilt u nemen?
Op basis hiervan zoeken we uit wat voor u het beste is. We kijken onder andere naar rente, kosten, rendement en flexibiliteit. Dus naar het beste resultaat voor de minste kosten. En dat niet alleen voor uw hypotheek, maar ook voor de bijbehorende levensverzekeringen (zoals overlijdensrisicoverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen).
Aan de hand van deze inventarisatie, maken wij een selectie van geschikte hypotheekvormen. We zetten de volgende gegevens voor u op een rij:
  • Een indicatie van de hoogte van de hypotheek
  • Een indicatie van de maandlasten
  • Informatie over hypotheekvormen
  • Informatie over voorwaarden en condities
  • Informatie over benodigde verzekeringen
  • Vergelijkingen van rentes en premies
Ook geven wij u inzicht in de kosten voor het advies van Fidenz.
Die selectie leggen we aan u voor en bespreken we met u. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden? Wat zijn de risico’s, voorwaarden en condities? Uiteraard beantwoorden we alle vragen die u heeft.
Ons advies leggen we vast in een rapport.
Gaat u hiermee akkoord, dan gaan we voor u aan de slag. We vragen de hypotheekofferte aan (stap 1 in het regelen van een hypotheek) en begeleiden de hele hypotheekaanvraag en alle zaken die er bij komen kijken. We zorgen ervoor dat de door u gewenste hypotheek daadwerkelijk tot stand komt.