WIE
ZIJN WIJ

Fidenz is een klein bureau met een groot netwerk

Wij kennen al onze klanten persoonlijk. Klein zijn maakt ook dat we snel kunnen schakelen. Bij ons heeft u geen last van bureaucratie. Tegelijkertijd hebben we een netwerk van professionals onder handbereik. Denk aan aankoopmakelaars, taxateurs en bouwkundig specialisten.
Ons team bestaat uit Martijn Broekhuis (eigenaar), Ralph van Bragt, Karin van Wensveen  en Petra Geenen-de Kievit. Martijn en Ralph zijn beiden erkend hypotheek adviseur en hebben samen bijna 50 jaar ervaring. Petra en Karin verzorgen de administratieve ondersteuning en geven belastingadvies.
Fidenz_Martijn
Martijn H.C. Broekhuis
hypotheekadviseur
Bel Martijn: 06 – 54 770 735
“Voordat ik aan de slag ga met het advies, vind ik het belangrijk dat ik een band opbouw met mijn cliënt. Het afsluiten van een hypotheek is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Dan moet je blindelings op elkaar kunnen vertrouwen.”
Fidenz_Ralph
Ralph L. van Bragt
hypotheekadviseur
Bel Ralph: 06 – 22 780 660
“Mensen kunnen helpen in een belangrijke periode van hun leven vind ik één van de mooiste dingen van mijn vak. De beste oplossing vinden voor die specifieke situatie geeft elke keer weer veel voldoening.”